Albagumi -Doktor kft

Ami a nyári autógumikat illeti: 

 

A hatóságok a gépjármű bevizsgálásakor megadják az eredetileg felszerelt és a jármu jellemzőinek megfelelő abroncsok sebesség kódját és terhelési indexét. A méretet, a sebesség kódot és a terhelési indexet a konstruktor határozta meg (és a gyártó hagyta jóvá) a maximális biztonság, élvezet és kényelem érdekében. A sebesség kód nemcsak a sebességhatárt jelzi, hanem egyúttal egy olyan kényszerítő körülményekkel szembeni ellenállási index is, amely a BIZTONSÁG, a TELJESÍTMÉNY és a MAGATARTÁS közötti legoptimálisabb kompromisszumnak felel meg.

 

Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy magasabb sebesség kóddal rendelkező abroncsot bármikor fel lehet szerelni. Erre vonatkozólag 1995. január 1-je óta létezik a KRESZ R 59 sz. cikkéhez a 92-93 sz. európai irányelv 3.4 sz. kiegészítése, mely a következőket mondja ki: 
"tilos a KRESZ II. fejezetében felsorolt gépjárművekre és utánfutóikra olyan abroncsokat szerelni, amelyeken az adott jármű konstruktore által megadott legnagyobb teherbíró képességnél kisebb terherbírási index vagy sebesség-kategória jel van feltüntetve.

Ami a téli autógumikat illeti: 

A téli gumiabroncsok esetében megengedhető, hogy a sebesség index kisebb legyen, mint az eredeti abroncsoké volt, de az utazási sebességet ebben az esetben ennek a kisebb értéknek megfelelően kell megválasztani. Ekkor a gépjármu belsejében, a gépkocsivezető által jól látható helyre fel kell ragasztani az alacsonyabb sebességre emlékeztető címkét.

Partnereim

Partnereim honlapjait a logójukra kattintva érik el

Fehérvár Fuvar

Az építőanyag szállítási feladataimat nekem folyamatosan a Fehérvár Fuvar munkatársai oldják meg, akik nem csak a szállítmányozásba, hanem igény szerint az áru és anyagbeszerzésben is a segítségemre vannak.

Kulcsmásolás Székesfehérvár

Kulcsmásolás, késélezés, autókulcs másolás, javítás, bicskakulcsok készítése.

 

Akkumulátor Székesfehérvár

Autóakkumulátorok nagy választékban.

Gumiszerelés ár

Gumiszerelés árakról a gumiszerviz árlista menüpontban tájékozódhat, speciális esetekben kérje szakértőnk segítségét az árak pontos tájékoztatásáról.

Autógumi

Az AlbaGumi-Doktor Kft szolgáltatásai között megtalálja a használt és új autógumi, autóabroncs kereskedést is. Minden autógumira, garanciát vállal a gumiszerviz.

Gumiszerviz

Az AlbaGumi-Doktor Kft. gumiszerviz munkatársai jól felkészültek a gumiszerelésben jártasak, kiváló műszaki állapotú eszközökkel és gépekkel végzik el a gumiszerelés feladatait.